Skip Course overview

Course overview

No course information to show.
Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 Today Saturday, 20 December 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
Skip Online usersSkip Comments

Comments

Show comments
  • Picture of Zuriah Zulkifli
    Zuriah Zulkifli - 15 May, 00:19
    SELAMAT HARI GURU SEMUA :-)
  • Picture of Siti Rofinah A M. Zahari
    Siti Rofinah A M. Zahari - 30 May, 05:17
    Assallammulaikum.. Dr.Norlida, markah kuiz 2 dan 3 tidak keluar. Saya telah selesai menjawab kuiz tersebut. Saya sangat risau dengan keadaan tersebut kerana markah untuk kali pertama menjawab ada tetapi untuk kali kedua markah tidak dikeluarkan.
  • Picture of Noraina Elias
    Noraina Elias - 17 Sep, 13:42
    selamat kembali menyambung pengajian di sem 8...senafas je lg.kena sediakan sdikit sbanyak maklumat utk wat tesis wlpun kuliah belum start lg.
  • Picture of Noraina Elias
    Noraina Elias - 17 Sep, 13:44
    satu hari nanti kita akan merindui pengalaman ber'moodle'...ijazah sarjana muda pendidikan sekolah rendah amat bernilai dlm hidupku...dgn jerih perih kau akan ku gapai.
  • Picture of Mardiah Dahlan
    Mardiah Dahlan - 20 Sep, 18:24
    Kpd:pnsyarah skg 3013 kota kinabalu kohort 3. Mohon bantuan contact number utk pertanyaan
  • Nixtion Oscar Anak Raymond [PPG/32386/12]
    Nixtion Oscar - 27 Sep, 11:50
    Nama saya Nixtion Oscar PPG/32386/12. kohort 3 /Sem. 6 /Kuching. Mohon pihak admin membantu saya untuk memasukan kursus Minor MSL 3123 (Kreativiti Dan Ekspresi Seni) dalam Moodle. Sekian, terima kasih dan salam hormat.
  • Picture of Zuraine Muhammad Neyan
    Zuraine Muhammad Neyan - 28 Oct, 14:03
    Salam kawan-kawan, macam mn nk upload file tugasan 2 Dr Azidah. saya dh cuba upload tapi tk boleh...atau ada cara lain
  • Picture of Haslina Abdul Kadir
    Haslina Abdul Kadir - 5 Nov, 20:24
    As salam Dr.. untuk emoodle sy x dpt reply forum rakan.. disetiap forum rakan tertilis show parent..x ada pun reply... minta bantuan dr.
  • Picture of Florine Kanyong
    Florine Kanyong - 8 Nov, 12:17
    Salam sejahtera Dr. Zainudin. Saya dari pusat pemb. Kucing. Saya menghadapi masalah untuk membuka kuiz 3 KRB 3053. Mohon bantu dari Dr. dan pihak admin. Terima kasih.
  • Picture of Florine Kanyong
    Florine Kanyong - 8 Nov, 14:30
    Terima kasih kpd pihak yang membantu. Sya telah berjaya masuk dan menjawab kuiz 3 KRB 3053. Terima kasih.
  • Picture of Santhi A/P Narayanasamy
    Santhi A/P Narayanasamy - 22 Nov, 07:36
    Salam sejahtera,Dr Zainudin.Saya dari pusat pembelajaran Pulau Pinang,semasa menjawab kuiz 4 semalam tiba-tiba ada masalah kat kat moodle dan terus hilang dan tidak boleh jawab sebelum due time.Mohon bantu dari Dr. dan pihak admin.Terima kasih.
  • Picture of Sara Judan
    Sara Judan - 22 Nov, 15:42
    Salam ..Dr. Zainudin. Keperihatinan Dr. yang telah membuka semula kuiz KRB3053 sangat kami pelajar PPG hargai dan didahului dengan ucapan terima kasih. TQ, Dr.
  • Picture of Margreat Puspanathan
    Margreat Puspanathan - 24 Nov, 15:14
    salam sejaterah admin. saya margreat puspanathan,821024055478. Saya dah terlepas kuiz 2 SRF. Saya juga telah menghubungi pensyarah beliau kata saya maklumkan kepada admin. Pada hari khamis dan jumaat lepas anak saya telah admited at hospital. oleh itu saya tidak dapat kuiz tersebut. Saya harap admin akan bukakan balik kuiz SRF3023 KUIZ 2.
  • Picture of Masni Jali
    Masni Jali - 26 Nov, 13:00
    Assalamualaikum dr. Zainudin.Saya memohon di buka semula kuiz KRB 3053 kuiz 4 dan 5 kerana saya menghadapi masalah internet pada minggu lepas. terima kasih.
  • Picture of Zaenab Nurman
    Zaenab Nurman - 27 Nov, 18:32
    Assalamualaikum . .admin nak tanya..mn nak tguk markah assgmnt..tq
1 2 3 4 5 6 7 8 9