Skip Course overview

Course overview

No course information to show.
Skip Latest news

Latest news

  • 17 Apr, 11:38
    System Administrator
    PENGUMUMAN more...
Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 Today Saturday, 19 April 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
Skip Online usersSkip Comments

Comments

Show comments
  • Picture of Zaenab Nurman
    Zaenab Nurman - 5 Dec, 10:09
    Assalamualaikum. .admin blh tak bagi jadual exam dah tuk 20-22 disember ni.TQ
  • Picture of Roshada Jaafar
    Roshada Jaafar - 10 Dec, 12:36
    Assalamualaikum...admin...saya terlepas dari menjawab soalan questionaire yang diberikan untuk setiap course.....macam mana nak buat....
  • Picture of Hazlina Hassan
    Hazlina Hassan - 15 Dec, 00:45
    slip duduk peperiksaan belum adaka
  • Picture of Johari Bin Ishak
    Johari Bin Ishak - 15 Dec, 09:10
    Terima Kasih kepada Penyelaras dan Admin kerana prihatin terhadap kami kumpulan Kohort 5 yang masih belum menjawab kuiz dan memberi peluang kepada kami menjawabnya.Kesulitan yang dialami oleh kum kami ini kerana, rata - rata bagi kami ini adalah perkara baru yang harus kami tempuhi.Harap dapat membantu kami menyesuaikan diri dengan situasi tersebut.Terima Kasih.
  • Picture of Aziah Ismail
    Aziah Ismail - 26 Dec, 11:40
    Sila ambil perhatian, kepada nama pelajar yang tertera di bawah bagi kursus KAB 3034 (Pengajaran Literasi: Awal membaca dan Menulis Bahasa Melayu) sila hubungi saya segera berkaitan dengan tugasan anda:
    a) Ainah binti Radin (PPG/42597/12)
    b) Norisah binti Sapin (PPG/42824/12)
    c) Ruzaimah binti Osman (PPG/42879/12)
    d) Salbiah binti Ag Kati (PPG/42886/12)
    e) Siti Fajilah Mohd Yusuf (PPG/42906/12)
    e) Zayainna Jaapar (PPG/42945/12)
    Sila berbuat secepat mungkin
  • Picture of Nor Faieza Mohd Fazli
    Nor Faieza Mohd Fazli - 5 Jan, 12:57
    Assalamualaikum Dr Azidah. Saya dari kohort 1 semester 6. Saya belum lagi mendaftar untuk Practicum dan saya juga percaya bahawa ramai lagi rakan yang lain belum mendaftar. Tiada makluman di front page moodle membuatkan saya tertunggu-tunggu sehinggakan saya mendapat tahu dari rakan yang ianya telah ditutup. Apa harus saya buat ? Harap bantu saya. Terima kasih.
  • Picture of Norelinda  Mohd Nasir
    Norelinda Mohd Nasir - 1 Mar, 20:59
    General English nye subject ade forum....ada hamba Allah ni main copy, paste n post je dlm forum yg sama n die pn akan dapat markah yg sama.....adil x???
  • Nixtion Oscar Anak Raymond [PPG/32386/12]
    Nixtion Oscar - 12 Mar, 20:45
    Salam sejahtera dan salam satu Malaysia.. saya mohon pihak admin... membantu saya kerana dalam My Courses tiada muncul Minor MSL 3113 & 3173. Saya amat sukar dapatkan nota atau tugasan berkaitan dengan Minor tersebut. Mohon bantuan..... Terima kasih & Salam hormat.
  • Picture of Zaenab Nurman
    Zaenab Nurman - 18 Mar, 16:07
    Assalamualaikum admin..nak bertanya.
    1)Bilakah agaknya kami akn mndpt baucer buku?
    2) Bilakah keputusan peperiksaan semester lalu akan dikuarkan?sbb 29hb ni dh kuliah ke 3 tp result exam tak tahu lagi.
    Terima kasih atas keperihatinan admin.
  • Picture of Zaitun Md Rashid
    Zaitun Md Rashid - 24 Mar, 00:24
    Assalamualaikum..mohon pencerahan kuiz KRL 3033 ditutup 24 mac pada jam 12 malam atau 12 pagi.
  • Picture of Hemawathi Nadarajan
    Hemawathi Nadarajan - 24 Mar, 09:30
    Salam sejahtera. Kuiz KRL3033 tak boleh masuk. Tutup 24Mac 12 malam atau pagi?
  • Picture of Zaitun Md Rashid
    Zaitun Md Rashid - 24 Mar, 10:52
    Terima kasih kepada Dr Aswati yang membuka semula Kuiz KRL 3033.Semoga rakan-rakan PPG kohort 1 & 2 dpt menjawabnya.
  • Picture of Zaenab Nurman
    Zaenab Nurman - 24 Mar, 11:10
    Assalamualaikum. .Dr Rohizani blh tak buka semula kuiz 1 bg KRB3053..kami di pusat kk terlepas utk mnjawabnya..semalam nak jawab tp rupanya dah tutup.. Terima kasih atas keprihatinan Dr..
  • Noraini
    Noraini Mohamad - 11 Apr, 00:24
    Assalamualaikum PM Dr Hjh Hashimah Mohd Yunus penyelaras kursus SBA3023. Saya mohon pertimbangan pihak puan untuk membuka kuiz ke tiga kerana terlepas mengikutinya. Sekian, terima kasih.
  • Picture of Malia Masri
    Malia Masri - 12 Apr, 21:02
    Salam Dr.Jamal saya pelajar dari Kuching.Boleh tak Dr buka semula kuiz 4 KRB saya terlepas kiiz 4.Jasa baik Dr amat saya hargai dan diucapkan terima kasih
1 2 3 4 5 6 7 8