Skip Course overview

Course overview

No course information to show.
Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 Today Friday, 9 December 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Skip Online users

Online users

(last 5 minutes)
  • Picture of Guest user  Guest user
Skip Comments

Comments

Show comments
  • Picture of Rusida Ishak
    Rusida Ishak - 3 Apr, 11:08
    As salam Dr Nor Shafrin, saya pelajar ppgusm dari Kelantan .saya tak sempat nk paricipate dlm forum 2.Sya nak jwab forum 2 tp dh tiada dlm moodle.Boleh tak Dr buka semula forum 2 itu?
  • Picture of Mashitoh Ahmad
    Mashitoh Ahmad - 6 Apr, 23:37
    As'mlaikum dr.azidah..saya mashitoh ahmad no.matrik ppg/42772/12 kohort 3 kota kinabalu.saya ada hantar cd rph seni kt doktor kuliah minggu lps.saya nak up load kt moodle tidak dapat.buat masa skrg markah rph saya blm ada,plukah saya upload semula rph tu kt moodle?
  • Picture of Yen Wai Kuan
    Yen Wai Kuan - 8 Apr, 23:05
    Selamat sejahtera. Kepada pihak admin yang dihormati, yang tertera pada laman depan, bahawa Kuiz 1 akan ditutup pada pukul 12 malam ini, tetapi bila saya hendak menjawap, terpapar pula ia telah ditutup pada 11a.m. hari ini....Harap pikak admin boleh buka semula.Terima kasih.
  • Picture of Yen Wai Kuan
    Yen Wai Kuan - 8 Apr, 23:06
    Kuiz 1 Kaedah Penyelidikan Sekolah Rendah Semester 7.
  • Picture of Norihan Sulaiman
    Norihan Sulaiman - 11 Apr, 19:48
    as salam ...... macam mane ye... saya dah acesss laman berjam-jam tetapi tertera hanya beberapa second aje... ini menunjukkan saya tidak pernah acess
  • Picture of Norihan Sulaiman
    Norihan Sulaiman - 11 Apr, 19:48
    tolong ye admin ... mungkin ada kesilapan teknikal ke
  • with azalia
    Norhayah Wasli - 5 May, 03:56
    Assalamualikum Dr. Azidah...
    Saya Norhayah - PPG 33238/12 pelajar Kohort 3 (KUCHING), ingin memaklumkan bahawa saya telah menghantar cd dan hardcopy TUGASAN 1 (MSH 3103) kepada DR CHAT sendiri pada kuliah yang lepas. Adakah saya perlu menghantar sekali lagi tugasan tersebut atau sebaliknya? Harap mendapat mendapat kerjasama daripada pihak Dr. Saya minta maaf atas segala kesulitan.
  • Picture of Quinariana Dublin
    Quinariana Dublin - 15 May, 22:58
    Hi,Dr.Azidah..saya Quinariana Dublin PPG/32436/12 pelajar Kohort 3 (Major BI ,Kuching) ,ingin memaklumkan bahawa saya telah cuba beberapa untuk upload semula final proposal saya kepada Dr.Jamalsafri tetapi malangnya tidak dapat diupload semula seperti mana yang dikehendaki oleh beliau..saya betul2 buntu sekarang ini tak tahu apa cara nak upload semula dan due mlm ini 1155pm..saya sudah email final proposal kepada Dr.Jamalsafri untuk tindakan selanjutnya oleh beliau..diharap dengan cara ini mudahan tugasan final proposal saya dpt disemak oleh beliau..Dr.saya minta maaf di atas kesulitan yang telah berlaku..
  • Picture of Lida Adam
    Lida Adam - 1 Jun, 13:00
    Assalamulaikum saya LIDA BINTI ADAM PPGUSM 33228/12 NO KP-690709-13-6118 ingin memaklumkan kepada pensyarah BIU saya Dr Suliza agar menyemak semula forum saya kerana saya mendapat tiada markah langsung , saya terkejut kerana saya telah menjawab keseluruhan forum mengikut syarat-syarat yang dikehendaki. Kawan-kawan sealiran saya mendapat 4/15, 3/15 tetapi saya langsung tidak ada. Harapan saya agar pemarkahan forum saya diteliti semula cara penyemakannya kerana saya telah menjawab dengan terbaik dan teliti. Kuiz dan forum saya telah jawab. Semoga rayuan saya dipertimbangkan semula, jasa baik Dr Suliza amat-amat saya hargai. email saya lidaadam@gmail.com , telefon bimbit 019-4877849 rumah 082805002 .Sekian terima kasih
  • Picture of Gilbert Duju
    Gilbert Duju - 16 Jul, 01:26
    Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua rakan serta pensyarah...
    Mohon maaf andai ada tersilap....
  • Picture of Hasnah Ahmad
    Hasnah Ahmad - 11 Oct, 09:47
    salam PM Dr.Zohir.Saya Hasnah bt Ahmad.no.PPG 11321/12 pelajar PPG Kelantan tetapinama saya bawah seliaan








    prof Dr.MohdHashim kump. 5
    Penanguntuk kajian ilmiah
    .Diharap prof dapat membuat
    pembetulan tersebut bagi memudahkan saya berinteraksi dengan pensyarah yang terlibat untuk pelajar Kelantan.
  • Picture of Mohd. Noor Bin Hashim
    Mohd. Noor Bin Hashim - 22 Jan, 10:16
    Salam Dr.Jasni...marakah MSD 3103 dlm gred moodle 59.50..markah terbaru dalam markah kerja kursus didapati 57%....tolong pencerahan dari Dr.
  • Picture of Shopiana Sainin
    Shopiana Sainin - 29 Mar, 08:12
    Salam. KAL 3033 bila mula tugasan ya?
  • KAVITHA SETHURAMAN
    Kavitha A/P Sethuraman - 17 Oct, 21:44
    MOODLE
    SATU SUBJEK SAHAJA ADA.
    SUBJEK LAIN HILANG..
  • Picture of Saifulizam Nasin
    Saifulizam Nasin - 26 Nov, 11:01
    saya ingin bertanya... yang mengulang ni ada peperiksaan kah?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11