Site blog: PPGUSM

Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()
Picture of Siti Mariam Ali
by Siti Mariam Ali - Sunday, 9 December 2012, 10:36 PM
Anyone in the world

Bila tengok balik...banyak betul forum aku ndak attend....kuiz pun ada yang terlepas...

Picture of Fadilah Mehat
by Fadilah Mehat - Sunday, 9 December 2012, 02:40 PM
Anyone in the world

Salam 1 Malaysia

Saya berasa sedikit musykil kerana dalam user report KRB 3033 dan KPF 3012 hanya markah kuiz sahaja tertera, adakah markah forum belum dinilai ? Untuk makluman pihak admin, saya tidak pernah terlepas menjawab sebarang forum seperti masa yang telah ditetapkan. Saya berharap pihak berkenaan dapat memberi maklum balas di atas kemusykilan saya ini.Sekian,Terima kasih

Tags:
[ Modified: Sunday, 9 December 2012, 02:42 PM ]
Picture of Azura Sham Ismail
by Azura Sham Ismail - Sunday, 9 December 2012, 09:58 AM
Anyone in the world

Salam. Saya ada masalah tentang transkripsi. Bila print nota yang Dr. Syed beri semua lambang di dalam nota berubah. Ada sesiapa yang boleh membantu?

Tags:
Picture of Kastina Sani
by Kastina Sani - Saturday, 8 December 2012, 02:27 PM
Anyone in the world

Saya terlepas pandang akan tarikh akhir untuk menjawab kuiz dan juga forum. Saya menganggap bahawa tarikh akhir semua forum dan kuiz adalah 9.11.Mohon pertimbangan pihak tuan untuk membuka semula forum dan kuiz.sekian ,terima kasih.

Tags:
Picture of Kastina Sani
by Kastina Sani - Saturday, 8 December 2012, 02:23 PM
Anyone in the world

Mohon pihak berkenaan untuk menyemak semula kuiz dan forum yang telah saya sertai. sememangnya terdapat forum atau kuiz yang saya tertinggal namun saya percaya dan sudah semak semula post yang telah saya hantar, tidaklah sebanyak yang terpapar di user report. harap maklum.

Tags:
Picture of Ismail Sabi
by Ismail Sabi - Friday, 7 December 2012, 06:02 AM
Anyone in the world

Salam 1 Malaysia,

saya nak berkongsi masalah dengan rakan-rakan mana tahu ada jalan penyelesaianya.Mengenai markah Forum KRT dari dulu lagi masih ( 10.00 ) dan Forum KRB langsung tidak ada paparan markah sedangkan saya sentiasa berforum untuk kedua-dua subjek ini.Berbeza dengan KPF dan KPD markah jelas terpampang.Ada sesiapa nak bantu?

Picture of Ismail Sabi
by Ismail Sabi - Thursday, 6 December 2012, 07:36 PM
Anyone in the world

Salam 1 Malaysia,

ada di antara rakan-rakan kita yang masih gagal memasukkan tugasan rakaman video mereka ke dalam blog yang telah sedia ada.Kumpulan kami juga menghadapi masalah yang sama sehingga tarikh 1 Disember 2012,salah satu puncanya rakaman terlalu panjang(MB) sehingga youtube pun tak boleh terima.Kumpulan kami mengambil tindakan drastik rakaman tersebut diedit semula,masanya disingkatkan,walaupun mengambil masa yang lama,alhamdulillah rakaman video tersebut berjaya dimasukkan ke dalam blog.Terima kasih tidak terhingga kepada semua ahli kumpulan saya.Jika kawan-kawan menghadapi masalah yang sama cuba ikut tindakan yang kami buat.

SHASHA SHAKIERAH
by Shakirah Rashid - Wednesday, 5 December 2012, 03:20 PM
Anyone in the world

Rujuk Nota SSR 3013 (1Disember2012) yang lalu.. Nota drpd Dr Izmer.

Shasha dah masukkan dlm slideshare...

Click di bawah:

|

 

 

[ Modified: Wednesday, 5 December 2012, 03:20 PM ]
Picture of Apzan Abdul Rahman
by Apzan Abdul Rahman - Monday, 3 December 2012, 12:37 AM
Anyone in the world
Mungkin bukan rezekiku untuk jawab soalan kuiz yang terakhir untuk semester ini... buka untuk kursus yang pertama, anda tidak dibenarkan menjawab sebab masa tutup jawab kuiz jam 11. Boleh di terima, tapi bila buka kursus yang kedua- "Data Error" tengok pada kenyataan kuiz ditutup pada jam 00.14, sedangkan pada masa itu baru jam 11.30... Buka yang kursus yang ke-3.... untuk jawab kuiz tidak di benarkan.... Masa tutup pada jam 11.59.. Apa lah nasibku ini..... Rezekiku tidak menyebelahiku..... Adakah rakan-rakan ada masalah yang sama?????
SHASHA SHAKIERAH
by Shakirah Rashid - Friday, 30 November 2012, 04:57 PM
Anyone in the world

SALAM...SEMUA...

Dr Syed Zainal telahpun menghantar dokumen baru pada shasha hari ini.

Anda boleh download dokumen yang diberi di sini untuk kuliah esok...

Selamat belajar...jumpa esok!!~

Tags:
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()