Site blog: PPGUSM

Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()
Picture of Anuar Ismail
by Anuar Ismail - Monday, 25 March 2013, 12:57 PM
Anyone in the world

salam,saya tidak sempat menjawab kuiz 2 dan kuiz 3 krp 3013 diharap diberi peluang untuk menjawab.sekian terima kasih

Associated Course: KRP3013KRP3013
Picture of Jihos Aheng
by Jihos Aheng - Monday, 25 March 2013, 10:18 AM
Anyone in the world

Salam sejahtera DR.Zainuddin Bin Mohd Isa.

Kuiz 2 akan tutup hari ini 25/3/13 TAPI sehingga saat ini belum dapat dijawab. Jadi macam  mana ? Gelisah dibuatnya......

DR tolong jelaskan. Terima kasih.

Picture of Apzan Abdul Rahman
by Apzan Abdul Rahman - Friday, 15 March 2013, 01:15 PM
Anyone in the world

Untuk kohort 3 dan 4 masih tiada maklumat kelas berada di bahagian bangunan mana?????

 

Picture of Apzan Abdul Rahman
by Apzan Abdul Rahman - Friday, 8 March 2013, 11:14 PM
Anyone in the world

Dalam kos ini terdapat soalan kuiz. Boleh saya tahu kuiz tu hantar bila??? sebb dia dalam word...

Picture of Roshada Jaafar
by Roshada Jaafar - Saturday, 2 March 2013, 09:54 AM
Anyone in the world

Assalamualaikum semua.........

Alhamdulillah, kita masih lagi dipanjangkan usia untuk meneruskan pengajian kita walaupun melalui berbagai cabaran yang senang mahupun yang sukar.  Akak ingin mengucapkan selamat berkuliah dan berdoa semoga kita semua diberi semangat yang lebih kental dengan usaha yang lebih gigih lagi pada semester ini dan semester2 yang akan datang untuk belajar ...............amin.

Kepada Puan Azidah.....terima kasih kerana tidak jemu2 memberikan info2 yang berguna kepada kita semua.... Saya berdoa agar Pn.Azidah sentiasa sihat, dirahmati, diberkati dan dilindungi Allah Taala.......amin.

Picture of Anuar Ismail
by Anuar Ismail - Thursday, 28 February 2013, 04:10 PM
Anyone in the world

tidak sabar menunggu result keluar bila la agak nya....sem baru tk lama lg nk bermula...di harapkan semuanya berjalan lancar sepanjang tempoh p&p sem ini..amin..

Picture of Siti Hajar Zakaria
by Siti Hajar Zakaria - Monday, 25 February 2013, 08:25 AM
Anyone in the world

kepada kawan-kawan kohort 3,

untuk sem ni admin yang akan enrol utk kite... jadi tak yah lah nak cube2 enrol yep sebab dah nyata lagi bersuluh Dr Azidah dah kabo ms site mule2 msk moodle.....kalu bukak pun die tulis you can`t enrol youself.....harap dapat membantu....jgn lupe due date pengesahan subjek 1 MAC 2013. Selamat berjuang utk sem ni........

Picture of Apzan Abdul Rahman
by Apzan Abdul Rahman - Sunday, 24 February 2013, 08:25 PM
Anyone in the world

Kepada rakan-rakan semester 3 dan 4 anda sudah boleh buat pengesahan pengajian pada laman web.usm.my/education/ppg/mdp_insert_aka2.asp. kerana tarikh tutup membuat pengesahan pengajian adalah 1 mac... jangan sampai terlewat rakan2..

Picture of Marbudiman Omar
by Marbudiman Omar - Friday, 22 February 2013, 08:34 PM
Anyone in the world

syukur dah dapat daftar. tunggu result exam pulak

Picture of Apzan Abdul Rahman
by Apzan Abdul Rahman - Thursday, 21 February 2013, 08:36 AM
Anyone in the world

Assalamualaikum.... Mengapa saya tidak dapat enrol subjek...adakah tidak buka lagi???

Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()