Site blog: PPGUSM

Page: ()  1 ...  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 ...54   ()
Picture of Marziana Kasim
by Marziana Kasim - Tuesday, 25 September 2012, 05:13 PM
Anyone in the world

mengapa kod KRB dalam slip pengesahan pendaftaran kursus di cetak KRB 1033 dan bukannya KRB 3033? Adakah saya melakukan kesilapan? Seingat saya semasa enrol hari tu, saya enrol kod KRB 3033. 

Tags:
Picture of Noraini Dongeng
by Noraini Dongeng - Tuesday, 25 September 2012, 11:51 AM
Anyone in the world

saya bru buka moodle... so semua course yang dinyatakan perlu klik enrol ka? or ikut jadual waktu kta saja? xda arahan so agak blur ttg apa nak buat... so can someone please explain to me what am i suppose to do?

Picture of Jalirah Teten
by Jalirah Teten - Monday, 24 September 2012, 09:13 PM
Anyone in the world

Rakan-rakan yg jauh di pedalaman sana, jadual kuliah dah ada...boleh ambik cuti dan beli tiket sekarang...Rumah saya 10 minit jak nak ke tempat kuliah...

 

 

 

 

Picture of Noor Hafidza Hasran
by Noor Hafidza Hasran - Monday, 24 September 2012, 06:08 PM
Anyone in the world

Nampak macam KRT 3013 telah dikemaskinikan, ada data didalamnya yang kelihatan seperti baru bertarikh 10 Sept - 16 September ... Namun Forum 1 masih lagi yang lama dan tidak boleh diakses (ditambah diskusi). Ada sesiapa yang tahu dan faham kenapa ini berlaku?

Maklumat dibawah juga adalah terawal (pendaftaran cuma bermula pada 29 September 2012)

Teknologi Maklumat Sekolah Rendah (KRT 3013)

Assignment: Tugasan (30 markah)
Due date: Saturday, 1 September 2012, 11:55 PM
Not submitted yet (22 days 18 hours late)
Tags:
[ Modified: Monday, 24 September 2012, 06:13 PM ]
my tradition
by Jenny Kuwau - Monday, 24 September 2012, 07:57 AM
Anyone in the world

saya mohonlah sangat2 kepada pihak usm agar dapat mengeluarkan jadual kuliah dengan lebih awal. bukan nak mendesak tetapi bagi kami yang tinggal jauh dari pusat, kami perlu tahu lebih awal untuk merancang perjalanan dan membeli tiket bas/kapal terbang. bayangkan jika jadual hanya keluar sehari sebelum kuliah, macam mana kami nak buat semua tu. perjalanan dari miri ke kuching, 12jam menggunakan bas. belum lagi nak keluar dari sekolah yang di pedalaman ni ke bandar untuk membeli tiket. jadi, minta tolong dengan pihak usm untuk 'consider' dengan keadaan dan masalah kami ini.   

Tags:
HaFiZi
by Muhamad Hafizi Abdul Malik - Sunday, 23 September 2012, 11:35 AM
Anyone in the world

Available on Saturday, 29 September 2012, 08:00 AM

Study 1st...

Good luck !!!

Picture of Shia Woan Zo
by Shia Woan Zo - Sunday, 23 September 2012, 11:17 AM
Anyone in the world

 Rupa-rupanya cuma KRB3033 dan KPD3026 telah kemaskini site mereka, yang lain adalah untuk kohort 2 atau kohort khas. Tapi adanya forum dan kuiz KRB yang sudah expired juga, sungguh mengelirukan, apa yang kita kena buat sekarang?

Picture of Bahjah Ismail
by Bahjah Ismail - Sunday, 23 September 2012, 10:22 AM
Anyone in the world

Bagaimana ttg kuiz ?adakah pasti kohot 3 tak perlu ikut,sbb bila saya nk jwb kuiz tak jumpa lagi.Tugasan KPD 3026 bgm pula?Jadual kuliah bila nk dpt?Bila pula nk mula kuliah?

ADD PICTURE
by Rozina Mahmood - Sunday, 23 September 2012, 05:30 AM
Anyone in the world

Tugasan  1 KPD 3026 bermula pada 19 hingga 27 September.... Bagaimana cara  nk htq tugasan ?

Picture of Siti Hanim Abdullah
by Siti Hanim Abdullah - Sunday, 23 September 2012, 04:41 AM
Anyone in the world

kalau ikut tempoh diberi hari ini last kuiz..tapi bila klik keluar info sahaja...

Page: ()  1 ...  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 ...54   ()