Site blog: PPGUSM

Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()
Picture of Rusmawati Rusli
by Rusmawati Rusli - Friday, 28 September 2012, 11:05 PM
Anyone in the world

Salam 1 Malaysia dan Salam Ukhuwah. Seperti yg kita mklum..sem 2 kita untuk kohort 3 telah bermula apabila kita mula enrol paper 19/9/2012 lagi.. Esok adalah perjumpaan kuliah pertama kita semua. Mulakan langkah dengan penuh persediaan dan hati gembira ya kawan-kawan...Kita juga akan berjumpa dengan wajah-wajah pensyarah yang baru untuk setiap sesi kuliah nanti dan juga yang akan sentiasa membantu dari masa ke semasa....

Picture of Rokiah Adnan
by Rokiah Adnan - Friday, 28 September 2012, 10:17 PM
Anyone in the world

Askum n salam 1 Malaysia kpd semua.. Selamat kembali ke kuliah 29 Sept.2012..Maklumat perlu selalu update di moodle..Jgan terlepas maklumat ya....

izamri
by Mohamad Izamri Othman - Friday, 28 September 2012, 07:56 PM
Anyone in the world
Plz check msg from dr azidah..
SHARIFAH KHAIRUNNISA
by Sharifah Khairunnisa Wan Hamdan - Friday, 28 September 2012, 02:41 PM
Anyone in the world

Sila kawan-kawan check emel masing2 dan maklumkan kpd rakan2 tentang emel dari Dr. Azidah bhw kuliah esok di Unimas bermula jam 9.

Tags:
Picture of Halilur Rahman Shahul Hameed
by Halilur Rahman Shahul Hameed - Friday, 28 September 2012, 10:03 AM
Anyone in the world

http://primaryscience-rahman.blogspot.com/


Picture of Fadly Abidin
by Fadly Abidin - Thursday, 27 September 2012, 09:56 PM
Anyone in the world
Sebab apa tak bleh add discussion
Tags:
Picture of Rozaliza Bujang
by Rozaliza Bujang - Thursday, 27 September 2012, 09:23 PM
Anyone in the world

Salam....saya baru je buka forum KRB3033....kan mula-mula forum tu pasal bahasa linguistik..???tp kenapa boleh berubah..????adakah forum tu sentiasa berubah..????tolong rakan - rakan......saya tengah blur ni.... :-)

Tags:
Picture of Jenefer Joshua
by Jenefer Joshua - Thursday, 27 September 2012, 08:46 PM
Anyone in the world

saya pun sama...tak dapat masuk forum 1 KRT...macam mana nie?

Tags:
Picture of Wong Ai Ling
by Wong Ai Ling - Thursday, 27 September 2012, 04:57 PM
Anyone in the world

visible :  Pulau Pinag -G1   dan Pulau Pinang -G2   bermakna apa? Apakah perbezaannya? Hanya Pulau Pinang -G2 sahaja yang boleh menyertai forum 1 KRT 3013. Yang lain visible tak boleh masuk. Adakah semua student kohort 3 menggunakan visible : Pulau Pinang-G2 untuk menyertai forum tersebut? atau yang  visible lain belum update lagi? keliru saya...harap tolong . Terima kasih.

Picture of Fedrick Abeng Jimbai
by Fedrick Abeng Jimbai - Thursday, 27 September 2012, 03:23 PM
Anyone in the world

boleh tolong saya ka?

Tags:
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()