Site blog: PPGUSM

Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()
Picture of Naziah Mat Jusoh
by Naziah Mat Jusoh - Friday, 26 October 2012, 09:22 PM
Anyone in the world

Salam semua, sem ini saya rasa agak kelam-kabut dengan terpaksa menjawab kuiz dan forum tiap-tiap minggu. Hal ini menambah tekanan bagi guru-guru yang berusia macam saya untuk meluangkan masa mengadap komputer dengan 4 kuiz dan banyak forum dlm 1 minggu. Bayangkan lah jikalau minggu itu saya hadapi masalah seperti kemalangan, kesusahan dan musibah..fikiran tidak akan tertumpu pada kuiz dan forum lagi, bukan tiap2 minggu kita tidak akan hadapi sebarang kesulitan. Hal ini menyebabkan saya ketinggalan beberapa kuiz dan forum ,hasilnya menyebabkan saya tertekan. Minta pensyarah pertimbangkan agar diberi tempoh dalam 2 minggu untuk 10 soalan kuiz (2 unit) dan forum untuk masa akan datang.

Picture of Haidil Arsabperi
by Haidil Arsabperi - Wednesday, 24 October 2012, 11:07 AM
Anyone in the world

Selamat menyambut Aidiladha kepada semua pensyarah dan pelajar beragama islam.Saya tengah siapkan kerja kursus individu separuh siap..by the good luck everybody

Picture of Akramah Mohd Lokman
by Akramah Mohd Lokman - Tuesday, 23 October 2012, 11:29 AM
Anyone in the world

Dr Azidah, saya ingin bertanya adakah kita diwajibkan menjawab forum orang lain selain kita membuat new discussion.

Tags:
Picture of Junaidah Salleh
by Junaidah Salleh - Saturday, 20 October 2012, 10:58 PM
Anyone in the world

Walaupun modul depan mata, baca soalan macam x baca je.. terketar2 nk jawab kejar masa, dengan tunggu loading lagi...

Tags:
izamri
by Mohamad Izamri Othman - Saturday, 20 October 2012, 03:09 PM
Anyone in the world

sekadar peringatan untuk diri sendiri dan rakan rakan lain..diharap semua sudah melaksanakannya..

izamri
by Mohamad Izamri Othman - Saturday, 20 October 2012, 11:42 AM
Anyone in the world

kita sebagai guru tidak boleh menyerah bulat bulat kepada murid untuk mengakses perisian instruksional yang diberikan,jika ini berlaku maka sukar bagi kita untuk memastikan murid murid fokus dengan apa yang kita cuba sampaikan dan bukannya mereka hanya bermain sewenang wenangnya.Murid murid sekarang lebih advanced kerana mereka sudah dibiasakan dengan gajet gajet yang terkini berbanding sesetengah guru itu sendiri.

Associated Forum: News forumNews forum
Picture of Gilbert Duju
by Gilbert Duju - Saturday, 20 October 2012, 01:07 AM
Anyone in the world

Ingatkan tamat jam 11.59pm, tapi tamat 11.00pm pula.  sayang seribu kali sayang.......

Minta budi baik pensyarah-pensyarah agar masa tamat untuk semua kuiz diselaraskan. Terima kasih.

Tags:
[ Modified: Saturday, 20 October 2012, 01:17 AM ]
Picture of Jalirah Teten
by Jalirah Teten - Friday, 19 October 2012, 10:56 PM
Anyone in the world

Kenapa kuiz 3 terlalu singkat? Kesian sungguh dengan menggelabah saya menjawab...walaupun betul...tangan berpeluh-peluh...Janganlah beri masa 10 minit...minta lebih macam sebelum ini...Kasihani lah kami wahai pensyarah-pensyarah dengan kerja hujung tahun yang bertimbun di sekolah sebenarnya tak sempat membaca modul...tiap-tiap malam tidur pukul 2.00 pagi..

Tak apa ke saya tulis macam ini?

Picture of Khalsom Abu Sahid
by Khalsom Abu Sahid - Friday, 19 October 2012, 03:51 PM
Anyone in the world

Tak sempat cari jawapan dalam masa 10 minit untuk 5 soalan susah pulak tu.Kuiz boleh tengok modul, periksa nanti macam mana...Harap-harap soalan janganlah susah sangat...

Tags:
izamri
by Mohamad Izamri Othman - Friday, 19 October 2012, 01:35 AM
Anyone in the world
Tolong confirm kpd sesiapa yang ada maklumat terkini...thanks
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()