Site blog: PPGUSM

Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()
Picture of Peter Anchal
by Peter Anchal - Wednesday, 7 November 2012, 10:59 PM
Anyone in the world

Adakah Masalah kuiz n forum pada minggu ini menghadapi masalah yang sama di semua pusat pengajian USM?

Picture of Peter Anchal
by Peter Anchal - Wednesday, 7 November 2012, 10:56 PM
Anyone in the world

Forum KRB n KPF forum & Kuiz dah hari rabu pun belom da gi..jangan-jangan terlepas.....risau risau risau....

Tags:
Picture of Peter Anchal
by Peter Anchal - Tuesday, 6 November 2012, 02:18 PM
Anyone in the world
Salam 1 Malaysia... Kepada rakan-rakan Guru...adakah anda menghadapi masalah Forum untuk minggu ini.....Saya blum dapat untuk perbincangan Forum.....Mohon bantuan.
Tags:
Picture of Marbudiman Omar
by Marbudiman Omar - Sunday, 4 November 2012, 08:00 PM
Anyone in the world

Artikel untuk forum ni macam mana? Saya tak berapa faham

Tags:
SHASHA SHAKIERAH
by Shakirah Rashid - Thursday, 1 November 2012, 07:56 PM
Anyone in the world

Assalamualaikum wbt~ Salam sejahtera.

Hye kakak-kakak, abang-abang, kawan-kawan seangkatan...

Dr Syed Zainal ada sampaikan info kepada emel Shasha baru-baru ini. Beliau mohon anda download dan sebarkan maklumat ini kepada rakan-rakan seangkatan kita. Semua bahan ada 3... Bagi memudahkan penerimaan kuliah pada hari Sabtu ini, marilah kita sama-sama mencetak bahan-bahan yang diberi~

Akhir kata, selamat berjuang cikgu-cikgu!~

Chaiyok!~ (>,<)

Jumpa Sabtu ini. Insyallah!~


099.jpg
by Habsyah Kiphli - Sunday, 28 October 2012, 05:45 PM
Anyone in the world

setinggi penghargaan kepada semua pensyarah bagi semester 2 kohort 3 2012/2013 kerana telah menyediakan modul bagi memudahkan saya dan raka - rakan yang lain untuk membuat rujukan bagi tugasan - tugasan yang telah diberi.

Picture of Jalirah Teten
by Jalirah Teten - Sunday, 28 October 2012, 03:18 PM
Anyone in the world

Saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih khasnya pensyarah KPF 3012 yang prihatin dan memahami masalah kami lalu memberi masa yang lebih selesa untuk menjawab kuiz berbanding sebelum ini tiba-tiba hanya 10 minit. Terima kasih khas kpd Tuan Dr. Jamalsafri Saibon yg sudi memberi perhatian blog yg saya tulis hari tu..Terima kasih juga kpd semua pensyarah yg lain kerana memahami kesulitan kami sbg guru sekolah rendah ini dan dan hampir warga emas ini..buat pengetahuan pihak tuan, bila tiba sahaja hujung tahun mcm ni, pihak jbtn pendidikan banyak menganjurkan kursus yg wajib kami hadiri. Sekarang berlangsungnya kursus KSSR, sukan sekolah,karnival pra sekolah yg menggunakan masa dari jam 8.00 pagi hingga 5.00 ptg. Bilakah kami membaca modul? Satu jam sebelum jawab bergantung kpd 'line internet' kadang-kadang menunggu hingga jam 1 pagi...terima kasih sekali lagi kpd pensyarah-pensyarah kami.

Picture of Peter Anchal
by Peter Anchal - Sunday, 28 October 2012, 10:04 AM
Anyone in the world

Salam 1 Malaysia,

Tugasan KPD 3026 ..power Point Interactif dihantar pada perjumpaan ke 3 (untuk kohot 3 /Kuching.

Tags:
Picture of Khalsom Abu Sahid
by Khalsom Abu Sahid - Friday, 26 October 2012, 11:33 PM
Anyone in the world

Kepada semua  pensyarah dan kawan-kawan program PPG di Kota Bharu,Penang,Sabah dan Sarawak. Selamat Menyambut Hari Raya.

Picture of Peter Anchal
by Peter Anchal - Friday, 26 October 2012, 10:34 PM
Anyone in the world

Gunakanlah masa cuti ni untuk menyiapkan semua tugasan yang telah diberikan....

  1. KPF (Forum berkumpulan)
  2. KRB (Individu)
  3. KPD (berkumpulan dan individu)
  4. KRT (individi/berpasangan)

Semoga siap sebelum 01/12/2012

Exam 22&23/12/2012

Tags:
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...54   ()