Skip site news

Site news

Picture of System Administrator
PENGESAHAN PENDAFTARAN SEM II 2014/2015
by System Administrator - Wednesday, 17 September 2014, 10:48 AM
 

TARIKH-TARIKH PENTING

Dimaklumkan bahawa Semester II Sidang Akademik 2014/2015 ialah pada 1 September - 22 Disember 2014.

Kuliah bersemuka bermula 20 September 2014 (Sabtu) manakala peperiksaan ialah pada 20 - 22 Disember 2014 (Sabtu - Isnin).

PENGESAHAN PENDAFTARAN

Pelajar boleh membuat Pengesahan Pendaftaran bagi Semester II Sidang 2014/2015 secara atas talian di http://web.usm.my/education/ppg bermula 2 - 19 September 2014.

 

Skip courses

Courses

Collapse all
Expand all

Skip Navigation

Jika anda mempunyai masalah untuk login sila emailkan maklumat anda kepada admin@ppgusm.com. Maklumat yang diperlukan adalah:

Nama:
Email:
No Matriks:
Kohort/ambilan:
Pengkhususan:
Pusat Pembalajaran:
Kursus yang diambil untuk semester semasa:

Jika anda telah ada akaun tetapi terlupa password, gunakan link ini

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 Today Friday, 19 September 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
Skip Online users

Online users

Skip Comments

Comments

Comments

  • Picture of Mohd. Sayuti Nawawi
    Mohd. Sayuti Nawawi - 17 Apr, 23:35
    maaf,maksud saya forum LM.
  • Picture of Saeda Saee
    Saeda Saee - 18 Apr, 13:11
    salam utk rakan2 senasib dalam forum , bukan kita x cinta pada forum kita tetapi ia kurang difahami bagaimana nak buka dan berinteraksi setelah dapat dibuka ternyata kedegilan forum
    maseh tidak dapat dimasuki. so bagaimana ne.
  • Picture of A'aseh @ Rohana Ibrahim
    A'aseh @ Rohana Ibrahim - 18 Apr, 13:49
    salam, forum 3 dan 4 dibuka sekejap saja,belum sempat jwb forum dah hilang..sedangkan forum 1 dan 2 masih lagi dibuka ...mcm mana ni???
  • Picture of Ainah Radin
    Ainah Radin - 18 Apr, 15:04
    Salam admin..
    saya tidak dapat masuk ke my courses dan my home....
  • Picture of Noor A'ini Abdul Rahman
    Noor A'ini Abdul Rahman - 18 Apr, 23:42
    salam ....kami bukan x mau jwb forum LM tu tapi bila buka x blh ... risau n susah hati tgk amaran dr PM Dr Shaik saya dah jwb jwb forum 1 dan 2 tapi takut apa yg kita jwb tu x menepati kehendak pensyarah eiiii x tau nak kata apa dah

  • Picture of Norhasyidah Mat Salleh
    Norhasyidah Mat Salleh - 19 Apr, 16:12
    Saya memohon maaf kerana telah menjawap Kuiz 1 BIU di pusat Kota Bharu.
  • Picture of Lina Mohammad
    Lina Mohammad - 20 Apr, 17:02
    Saya sudah byk kali menghantar pertanyaan kepada pensyarah ttg forum 3 dan 4.Selain itu saya juga menunggu pensyarah pembimbing untuk memberi komen tentang RPH saya.Semua masalah tiada jawapan dari pensyarah atau admin. Jadi adakah kita perlu membuat rakaman video tu?Saya tanya pelajar lain pun mengalami masalah yg sama.Setengah kumpulan lain ada juga pensyarah komen,jadi dah tahu apa kelemahannya. Saya hantar RPH kepada pensyarah melalui emel sbb forum 4 dah tutup?Pensyarah pembimbing saya Dr Hairul.Adakah ahli group mengalami perkara yang sama?
  • Picture of Rosmawati Bt Sharif
    Rosmawati Bt Sharif - 21 Apr, 13:35
    salam. kenapa saya tak boleh click untuk subjek dah banyak kali saya cuba tapi masih gagal. saya tak boleh download sebarang maklumat pun
  • Picture of Azidah Abu Ziden
    Azidah Abu Ziden - 22 Apr, 16:38
    Mazlipah: Saya telah edit nama anda dan telah dibetulkan. TQ
  • Picture of Kogilavani Nagarajah
    Kogilavani Nagarajah - 23 Apr, 08:38
    Selamat Pagi Cikgu Cikgu semua, sekiranya cikgu ada masalah menyertai forum, mungkin cikgu boleh log in menggunakan goggle chrome. kerana kadang-kadang internet explorer ataupun mozilla selalunya "hang" ataupun lambat upgrade informasi terkini.....harap ini dapat membantu.
  • Picture of Zaida Din
    Zaida Din - 25 Apr, 16:20
    Assalammualaikum...
    Saya memohon jasa baik pensyarah KRL3033 Kaedah Penyelidikan Dalam Pendidikan Sekolah Rendah utk muatnaikkan Nota Kuliah 4. Ini kerana kuiz akan bermula pada besok 26hb April 2013. Nota yg UPSI memang dah downld dan print, tetapi dikatakan tidak lengkap. Harap pensyarah dapat beri nota power point kuliah ke 4 yang lepas. Dah seminggu berlalu tetapi nota masih belum muncul2. Harapan saya agar nota dapat muncul dengan segera dan hindarilah dari muncul hampir dengan tarikh exam nanti.
  • Picture of Zaenab Nurman
    Zaenab Nurman - 1 May, 18:32
    Assalamualaikum. Saya memohon jasa baik admin atau siapa-siapa yang bertanggungjawab agar memaparkan jadual peperiksaan yang akan berlangsung pada 24&25 Mei ini.
    Hal yang kedua ialah,Bilakah keputusan peperiksaan yang lalu akan diumumkan.?
    Segala kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai.
    Terima Kasih.
  • Picture of Normah Binti Kadir
    Normah Binti Kadir - 2 May, 03:17
    Assalamualaikum..saya memohon jasa baik pensyarah bagi KRB3013 untuk membuka semula Kuiz 6 krn saya tidak sempat untuk membuka dan menjawab kuiz tersebut disebabkan oleh kesibukan menguruskan hal persekolahan.Kerjasama dan perhatian yangdiberikan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih
  • Picture of Siow Wee Li
    Siow Wee Li - 3 May, 03:22
    Setuju, jadual please. Terima kasih
  • Picture of Siow Wee Li
    Siow Wee Li - 3 May, 03:23
    Adalah penting utk paparan jadual sebab kami ada tugas di sekolah yang kena dijalankan
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...77   ()