Skip site news

Site news

Picture of Azidah Abu Ziden
MASALAH LOGIN
by Azidah Abu Ziden - Wednesday, 29 October 2014, 06:35 PM
 

PERHATIAN KEPADA SEMUA:

PIHAK KAMI INGIN MEMOHON MAAF ATAS MASALAH AKSES/LOGIN PPGUSM.COM DALAM MASA BEBERAPA HARI INI. MASALAH TELAH BERJAYA DISELESAIKAN. SAYA TELAH MEMBUKA SEMULA KUIZ KRB3053 (di bawah Penyelarasan Dr. Zainuddin) UNTUK 3 HARI SEHINGGA 29 OKTOBER UNTUK KEMUDAHAN PELAJAR YANG TIDAK BERJAYA MENGAKSES KUIZ SEMASA SERVER PPGUSM.COM MENGHADAPI MASALAH.

TERIMA KASIH.

DR. AZIDAH

 

Skip courses

Courses

Collapse all
Expand all

Skip Navigation

Jika anda mempunyai masalah untuk login sila emailkan maklumat anda kepada erlikhairunnisa@yahoo.com. Maklumat yang diperlukan adalah:

Nama:
Email:
No Matriks:
Kohort/ambilan:
Pengkhususan:
Pusat Pembalajaran:
Kursus yang diambil untuk semester semasa:

Jika anda telah ada akaun tetapi terlupa password, gunakan link ini

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 Today Friday, 31 October 31  
Skip Online usersSkip Comments

Comments

Comments

  • Picture of Azzafrul Amin Amiruddin
    Azzafrul Amin Amiruddin - 16 May, 00:37
    Saya mengalami masalah untuk menjawab soalan 10 -16 borang penilaian kursus kerana kotak jawapan tidak dapat diisi. Mohon admin supaya ambil tindakan
  • Picture of Aloya Narawi
    Aloya Narawi - 16 May, 12:43
    Salam. Cgu azzafrul sya mngalami mslh yg sama pd mulanya.mbe cgu guna tablet sbbbtu xboleh.cuba gjna komputer .msti dpt punya.pngalmn sya isi guna tab xdpt kesan kotak jwpn.
    Moga dpt mmbntu.
  • Picture of Kartini Suratman
    Kartini Suratman - 16 May, 17:15
    salam.kepada cikgu2 yang mengalami masalah menjwb brg penilaian. Dulu mengunakan desk top tak jumpa button hari ini saya menggunakan samsung galaxy note senang je, semua button ada. jadi maslah saya dah selesai. cuba....cubalah dgn pelbgi komp yg ada diskitar cikgu. Insyaallah dapat.
  • Picture of Mohd Faizal Abdul Rani
    Mohd Faizal Abdul Rani - 17 May, 17:09
    Saya dapat submit Borang Penilaian...Mula2 mmg x boleh sbb dia kata ada soalan yg sy x jwb lagi padahal semua soalan sy dh jawab kecuali dua bahagian yang minta kita bt cadangan penambahbaikan tu yg sy x isi. tp lepas sy isi dua bahagian cadangan penambahbaikan tu, alhamdulillah Borang Penilaian berjaya di submit....try la cikgu2 kot2 boleh...
  • Picture of Norhaidah Musa
    Norhaidah Musa - 17 May, 21:04
    Salam admin ,boleh tolong buka kuiz krb 9 ka? saya terlepas kuiz krb 9
  • Picture of Moari Jua
    Moari Jua - 19 May, 15:58
    Masih ada masalah dlm mengisi borang especially nombor 10. Tidak ada ruangan untuk menjawab setuju.
  • Picture of Norasyikin Hassan
    Norasyikin Hassan - 21 May, 20:43
    Norasyikin Hassan..
    saya juga mengalami masalah yang sama xdapat submit borang penilaian kerana soalan no 10 tidak ada kotak untuk dinilai.
  • Picture of Siti Zamani Abd Rashid
    Siti Zamani Abd Rashid - 21 May, 21:01
    Admin..mohon pencerahan. Angka giliran saya 11022 akan menduduki peperiksaan semester 1 sidang akademik 2013/2014. pada 24.5 2014 ( Sabtu) kod kursus KRL 3033 masa 8.30-10.30 pg. dan BIU 3013 masa 3.30 ptg-5.30 ptg.Angka giliran saya tertera di dua tempat pusat peperikssan iaitu SMK. Sultan Ismail Kota Bharu dgn angka giliran 10011-20116 dan SMK Panchor Perdana Kota Bharu dgn angka giliran 10713-20045. Saya masih keliru tempat mana nak manduduki peperiksaan tsb. dua-dua tempat tersenarai, terima kasih.
  • Picture of Kartini Suratman
    Kartini Suratman - 21 May, 22:01
    Salam. kawan2 kita akan menduduki pep di uitm samarahan. Jom kita survey tempat. Jgn sesat pagi sabtu. Yeah......
  • Picture of Rosmawati Bt Sharif
    Rosmawati Bt Sharif - 22 May, 11:57
    Salam... Selamat maju jaya untuk semua rakan-rakan yang akan menduduki peperiksaan pada hari sabtu.. Semoga kita berjaya menempuhnya...
  • Picture of Rosliza Hamzah
    Rosliza Hamzah - 23 May, 09:09
    good luck untuk semua ahli ppg..buat sebaiknya n buktikan kita boleh!!
  • Picture of Wan Azurainee Wan Setapa
    Wan Azurainee Wan Setapa - 23 May, 17:20
    slm.....ada tak sapa2 yg ada no phone En. Razib b. Abd Karim...pensyarah kursus MSL 3173 ( Teori Seni ), Pusat pengajian Kota Bharu.......sms / wasapp saya.....0199221281.....Wan Azurainee......Pusat Pengajian Kota Bharu........tq....amat2...berharap.....
  • Picture of Harlina Binti Zainol
    Harlina Binti Zainol - 25 May, 07:16
    Saya juga ada masalah jawab soalan 10 -16,
  • Picture of Sulan Sulong
    Sulan Sulong - 25 May, 19:58
    Dah selesai exam..belum juga dapat baucer buku..
  • Picture of Jinli Ramli @ Ramlee
    Jinli Ramli @ Ramlee - 26 May, 12:29
    Sabar la cgu, baucer tu ada juga, jangan la komen terlebih2 macam kita ni bukan guru. Kesian la sikit pihak pengurusan.
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...80   ()