Skip site news

Site news

Picture of Azidah Abu Ziden
MOODLE SEDANG DIKEMAS KIN
by Azidah Abu Ziden - Thursday, 4 February 2016, 12:20 PM
 

Pelajar semua diminta ABAIKAN sebarang email automatik sekiranya diterima di email masing-masing berkaitan sebarang kursus memandangkan sistem sedang dikemaskinI sehingga 15 Februari 2016 dan kemungkinan berlakunya 'glitch' dalam proses tersebut.

Sekian Harap Maklum.
 

 

Skip courses

Courses


Skip Navigation

Navigation

Jika anda mempunyai masalah untuk login sila emailkan maklumat anda kepada erlikhairunnisa@yahoo.com. Maklumat yang diperlukan adalah:

Nama:
Email:
No Matriks:
Kohort/ambilan:
Pengkhususan:
Pusat Pembalajaran:
Kursus yang diambil untuk semester semasa:

Jika anda telah ada akaun tetapi terlupa password, gunakan link ini

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  1 2 3 4 5 Today Saturday, 6 February 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29      
Skip Online users

Online users

(last 5 minutes)
  • Picture of Guest user  Guest user
Skip Comments

Comments

Comments

  • Picture of Pendi Mail
    Pendi Mail - 21 Aug, 21:27
    Assalamualaikum dr,
    Mengiku keputusan yg dipapakan, saya GAGAL kursus universiti, iaitu General Engish...Adakah saya perlu mengulang atau memang tidak akan berkonvokesyen?
  • Picture of Pendi Mail
    Pendi Mail - 22 Aug, 08:01
    Assalamualaikum...Mengikut keputusan yang dipaparkan, saya telah GAGAL kursus General English...Saya dah cuba buka My Course..tapi tak ada pun lagi mana-mana subjek tersenarai dalam tu...cuma ada Moodle 123 sahaja. Saya nak cari semula nama pensyarah yang terlibat pun tak dapat, so apa yang perlu saya lakukan...
  • Picture of Ahmad Arsad
    Ahmad Arsad - 29 Aug, 14:38
    assalam Cik Yusnani, di mana saya boleh dapat slip peperiksaan, jadual masa / tempat peperiksaan pada 5hb September ini, bagi pelajar mengulang. Harap ada pencerahan kerana tarikh sudah dekat.
  • Picture of Fadly Abidin
    Fadly Abidin - 1 Sep, 08:04
    Pn.Hanis,bagaimana saya dapat menyemak keputusan dari semester 1 hingga semester terkini...
  • Picture of Abdul Razak Abdul Rahim
    Abdul Razak Abdul Rahim - 3 Sep, 11:25
    Dr. Azidah , saya ingin bertanya jika saya sudah lulus exam BIU 3013 yang lalu, tapi bila mendaftar untuk sesi 2015/2016 kena daftar lagi BIU 3010, cuba beri penjelasan tentang perkara ini kerana saya dapati ramai kawan-kawan saya dapat keputusan yang sama
  • Picture of Arawan Dry Pui
    Arawan Dry Pui - 4 Sep, 13:13
    dr.Azidah, mengikut keputusan yang dipaparkan saya gagal dalam krl 3033, mengapa saya perlu mengulang KRB 3053? Mohon penjelasan
  • izamri
    Mohamad Izamri Othman - 8 Sep, 11:22
    morning semua
  • Picture of Muhamad Harzimie Zohar
    Muhamad Harzimie Zohar - 8 Sep, 15:41
    Salam admin..sy pelajar kohot 1 yg mengulang.ingin mengetahui bila resit byar bagi paper mengulang akan dihantar..kebanyakan pelajar yg bayar sudah dpt restinya.t.kasih
  • Picture of Azlizan Atin
    Azlizan Atin - 8 Sep, 19:57
    SALAM..KENAPA DLM MODDLE TIADA SUBJEK KRL3043...SDGKN DLM PNDFTRAN SUBJEK ADA
  • Picture of Marcel Sapi @ Chikut
    Marcel Sapi @ Chikut - 10 Sep, 10:13
    Salam sejahtera admin...
    mohon pencerahan kenapa subjek KRL 3034 tiada dalam moodle...
  • gambar profil moodle
    Kama-ea Dondong - 14 Sep, 13:25
    Cikgu Marcel, sudah ada la...
  • Picture of Fadly Abidin
    Fadly Abidin - 15 Sep, 16:05
    Assalamualaikum...mengapa forum MSD3103 masih belum dibuka utk dijawab sedangkan forum tersebut bermula 14.9.2015?Saya sudah mesej penyelaras kursus tp belum ada balasan...mohon bantuan
  • Picture of Mohamad Yakup Bin Toni
    Mohamad Yakup Bin Toni - 16 Sep, 12:05
    Forum MSD 3103 dah bermula dan bakal berakhir,tapi masih belum boleh dibuka untuk dijawab. Minta jasa baik untuk selesaikan masalah tersebut. Terima kasih.
  • Picture of Suhail Baharuddin
    Suhail Baharuddin - 16 Sep, 19:03
    Assalamualaikum. Saya,Suhail bt.Baharuddin (PPG/21966/12) ingin memaklumkan kepada bahawa saya masih tidak dapat menjawab Forum MSD 3103 - Pulau Pinang. Terima kasih.
  • Picture of Fadly Abidin
    Fadly Abidin - 16 Sep, 19:47
    Kenapa tak dpt jawab forum MSD3103???takde dlm participant...mcm mana sekarang
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...101   ()