Skip site news

Site news

Picture of Azidah Abu Ziden
MOODLE SELESAI DINAIKTARAF
by Azidah Abu Ziden - Tuesday, 25 November 2014, 08:46 PM
 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Untuk makluman semua, moodle ppgusm.com telah selesai dinaiktaraf pada pukul 9 malam 24/11/2014. Oleh yang demikian kami menjangkakan tiada lagi masalah login, mengakses kuiz, memuatnaik kerja kursus dan lain-lain yang berkaitan. Sekiranya terdapat masalah sila hubungi terus saya di email azidahziden@gmail.com.Walaubagaimanapun, untuk masalah berkaitan kerja kursus, sila hubungi terus Penyelaras/Pensyarah yang berkenaan.

Sekian, Harap Maklum.

 

Dr. Azidah

 

SENARAI NAMA PELAJAR KOHOT 3 & 4 YANG BELUM MEMBUAT PEMBAYARAN DAN MENYERAHKAN KAD AFILIASI
BAGI PELAJAR DI PUSAT PEMBELAJARAN PULAU PINANG

Sila rujuk senarai beserta keterangan di laman web PPG USM,

http://web.usm.my/education/ppg/#page=page-4

 

Skip courses

Courses

Collapse all
Expand all

Skip Navigation

Jika anda mempunyai masalah untuk login sila emailkan maklumat anda kepada erlikhairunnisa@yahoo.com. Maklumat yang diperlukan adalah:

Nama:
Email:
No Matriks:
Kohort/ambilan:
Pengkhususan:
Pusat Pembalajaran:
Kursus yang diambil untuk semester semasa:

Jika anda telah ada akaun tetapi terlupa password, gunakan link ini

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 Today Thursday, 27 November 27 28 29
30       
Skip Online usersSkip Comments

Comments

Comments

  • Picture of Norlida Ahmad
    Norlida Ahmad - 29 May, 14:41
    Kuiz dibuka sehingga 6/6/2014 harap maklum.
  • Picture of Siti Rofinah A M. Zahari
    Siti Rofinah A M. Zahari - 29 May, 20:56
    assallammualaikum. Dr.Norlida, saya ada pertanyaan, saya telahpun selesai menjawab soalan kuiz 2 semalam dan hari ini kuiz 3, tetapi markah tidak keluar, semalam kuiz 2 ada markah tapi hari ini markah untuk kedua2 kuiz tidak ada.
  • Picture of Mohd Nasir Mohd Nor
    Mohd Nasir Mohd Nor - 30 May, 09:33
    Tamat semester 7. Sekalung penghargaan kepada Semua pensyarah USM kampus KOTA BHARU
  • Picture of Mohd Nasir Mohd Nor
    Mohd Nasir Mohd Nor - 30 May, 09:35
    juga Kepada semua Penyelaras kursus USM Penang /Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan USM
  • Picture of Nor Hafinas Md Nasir
    Nor Hafinas Md Nasir - 30 May, 22:04
    Saya tak boleh nak submit borang walaupun dah jawab semua soalan..yg kluar (Error,please answer question 12# 16#). ada sape2 boleh tolong??
  • Picture of Wan Norhawati Wan Ali
    Wan Norhawati Wan Ali - 31 May, 12:09
    slm.pn Norlida sy.jwb kuiz ke2 untuk kali ke2.tetapi server error.Apabila saya buka semula markah yg ditujukan 0%.jadi bolehkah pn.beri peluang pd.saya utk jwb sekali lg tq.
  • Picture of Zuraidah Abd Rahman
    Zuraidah Abd Rahman - 31 May, 18:59
    Cikgu Nor Hafinas Md Nasir.. Cuba taip dalam bahagian cadangan/komen 'TIADA' lepas tu send semula... kena cuba 2, 3 kali.. saya dah buat.. boleh.. SELAMAT MENCUBA..
  • Picture of Enkaiyamah A/P Applasamy
    Enkaiyamah A/P Applasamy - 31 May, 23:19
    Saya dah buat borang penilaian kursusu tapi tak dapat hantar sebab ada error. No. 10 ada soalan tapi tiada bhg setuju tidak setuju kurang setuju .......sesiapa boleh tolong
  • Picture of Khairul Anwar Sulaiman
    Khairul Anwar Sulaiman - 1 Jun, 07:23
    Borang penilaian buka guna pc atau laptop..soalan 10 dan 12 ..tulis je 'TIADA KOMEN' atau apa jua...cuma kena isi je ruangan dalam petak tu
  • Picture of Samesah Madli
    Samesah Madli - 1 Jun, 11:08
    borang penilaian ada masalah. seringkali menyatakan soalan 12&16 tidak dijwb. sedangkan sudah dijwb hampir 3x. apa macam?
  • Picture of Saraswathy Mohan
    Saraswathy Mohan - 1 Jun, 23:44
    Ada bebrapa soalan tidak boleh simpan jawapan walaupun hampir jawab.. Macam mana nak selesaikan masalah ini?
  • profile picture
    Walter Glispin Raen - 2 Jun, 14:53
    Thanks semua pensyarah, selamat bercuti para siswa dan hepi Gawai bagi yg menyambut.
  • Picture of Ahmad Khushairi Abdul Shukor
    Ahmad Khushairi Abdul Shukor - 6 Jun, 12:46
    Error, please answer question #10....mcm mana nak selesaikan masalah ini?
  • Picture of Nurul Hasanah Arshad
    Nurul Hasanah Arshad - 6 Jun, 20:31
    pn norlida..saya xboleh akses kuiz 2 dan 3...masa untuk menjawab hampir tamat..tolong
  • Picture of Zuraida Ideris
    Zuraida Ideris - 6 Jun, 22:21
    Saya pun sama.xbleh akses kuiz 3.sedangkan masa utk mnjwb masih ada sehingga jam 12 nnt.mohon pn.norlida bantu.
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...82   ()