Skip site news

Site news

Picture of System Administrator
PENGUMUMAN
by System Administrator - Thursday, 5 June 2014, 12:34 PM
 

Borang Penilaian Pengajaran Kursus bagi Semester I 2014/2015 telah dimuat naik ke Moodle. Semua pelajar DIWAJIBKAN mengisi Borang Penilaian Pengajaran Kursus tersebut yang DIBUKA SEMULA pada 5 Jun 2014 - 19 Jun 2014. Kerjasama dan keprihatinan semua pelajar didahului dengan ucapan terima kasih.


NOTIS KHAS & PENTING KEPADA PELAJAR KOHOT 1 & 2

YANG MENJALANI LATIHAN MENGAJAR (LM) PPG

SENARAI PENYELIA LM PPG 2014 TELAH DIMUATNAIK KE LAMAN LM PPG UMUM

DIMAKLUMKAN SEMUA PELAJAR WAJIB MENYERTAI SEMUA FORUM LM BERSAMA PENYELIA MASING-MASING KERANA FORUM INI MERUPAKAN SEBAHAGIAN DARIPADA PROSES LM PPG. PROSES INI PENTING KERANA MAKLUMAT BERKAITAN DENGAN PERKARA INI PERLU DIHANTAR KE PIHAK KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA (KPM). KEGAGALAN MENYERTAI FORUM INI AKAN MENJEJASKAN PROSES LM PPG DAN AKAN MENJEJASKAN GRED LM. SILA AMBIL PERHATIAN INI SECARA SERIUS DEMI KELANCARAN LM DAN PROGRAM PPG USM.

TIMBALAN DEKAN AKADEMIK
DR. SHAIK ABDUL MALIK MOHAMED ISMAIL




Perhatian kepada pelajar-pelajar semester 7 yang mengambil kursus KPR3974, anda DIWAJIBKAN memasuki Moodle KPR3974 (Latihan Mengajar 1) kerana forum ini merupakan sebahagian daripada kursus.

Sekarang telah masuk minggu terakhir kursus dan akan tamat tidak lama lagi.

Dr. Abdul Jalil Ali
(Penyelaras KPR 3974)

 

Skip courses

Courses

Collapse all
Expand all

Skip Navigation

Jika anda mempunyai masalah untuk login sila emailkan maklumat anda kepada admin@ppgusm.com. Maklumat yang diperlukan adalah:

Nama:
Email:
No Matriks:
Kohort/ambilan:
Pengkhususan:
Pusat Pembalajaran:
Kursus yang diambil untuk semester semasa:

Jika anda telah ada akaun tetapi terlupa password, gunakan link ini

Skip Latest news

Latest news

  • 5 Jun, 12:34
    System Administrator
    PENGUMUMAN more...
Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 Today Thursday, 24 July 24 25 26
27 28 29 30 31   
Skip Online users

Online users

(last 5 minutes)
  • Picture of Guest user  Guest user
Skip Comments

Comments

Comments

  • Picture of Mashitoh Ahmad
    Mashitoh Ahmad - 9 Apr, 17:08
    assalamualaikum..saya nak tanya dr.jamal safri saibon.kenapa forum 3 krb bagi kota kinabalu tidak ada dalam senarai lagi?adakah forum 3 krb ini sudah di tutup?
  • Picture of Mazlipah Abdul Malik
    Mazlipah Abdul Malik - 9 Apr, 18:03
    Saya Mazlipah bukan Mazlitah
  • Picture of Mazlipah Abdul Malik
    Mazlipah Abdul Malik - 9 Apr, 18:08
    Harap admin dapat bantu saya , dah seminggu lebih tak dapat masuk ke my home
  • Picture of Masitah Abd. Ghani
    Masitah Abd. Ghani - 16 Apr, 04:09
    samalah mcm saya tidak dapat masuk ke forum kpr 3974.forum 3 dan 4 tidak boleh lansung.byak kali cuba tapi masih mengalami masalah sama.
  • Picture of Kapli Abas
    Kapli Abas - 16 Apr, 10:11
    macam mana nak masuk forum LM ni, tak ada baton nak klik
  • Picture of Mohamad Nazri Ishak
    Mohamad Nazri Ishak - 16 Apr, 22:11
    Saya memahami keperluan untuk menjawab forum 3&4,lebih-lebih lagi setelah diberi amaran,tetapi macamana ye nak buka forum ni?
  • Picture of Rahimah Maliki
    Rahimah Maliki - 16 Apr, 23:22
    saya pun mengalami masalah yang sama..tidak dapat memasuki forum..xde link nk pergi forum...
  • Picture of Mohd. Sayuti Nawawi
    Mohd. Sayuti Nawawi - 17 Apr, 23:31
    assalamuaalaikum,prof,dr dan sahabat semua.amaran untuk berforum telah lama keluar,hari ni saya tengok ada pula yang baru.yang boleh masuk hanya forum 1.kami jadi serba salah.tak jelaslah caranya.atau kami jahil dan tak tahu cara.
  • Picture of Mohd. Sayuti Nawawi
    Mohd. Sayuti Nawawi - 17 Apr, 23:35
    maaf,maksud saya forum LM.
  • Picture of Saeda Saee
    Saeda Saee - 18 Apr, 13:11
    salam utk rakan2 senasib dalam forum , bukan kita x cinta pada forum kita tetapi ia kurang difahami bagaimana nak buka dan berinteraksi setelah dapat dibuka ternyata kedegilan forum
    maseh tidak dapat dimasuki. so bagaimana ne.
  • Picture of A'aseh @ Rohana Ibrahim
    A'aseh @ Rohana Ibrahim - 18 Apr, 13:49
    salam, forum 3 dan 4 dibuka sekejap saja,belum sempat jwb forum dah hilang..sedangkan forum 1 dan 2 masih lagi dibuka ...mcm mana ni???
  • Picture of Ainah Radin
    Ainah Radin - 18 Apr, 15:04
    Salam admin..
    saya tidak dapat masuk ke my courses dan my home....
  • Picture of Noor A'ini Abdul Rahman
    Noor A'ini Abdul Rahman - 18 Apr, 23:42
    salam ....kami bukan x mau jwb forum LM tu tapi bila buka x blh ... risau n susah hati tgk amaran dr PM Dr Shaik saya dah jwb jwb forum 1 dan 2 tapi takut apa yg kita jwb tu x menepati kehendak pensyarah eiiii x tau nak kata apa dah

  • Picture of Norhasyidah Mat Salleh
    Norhasyidah Mat Salleh - 19 Apr, 16:12
    Saya memohon maaf kerana telah menjawap Kuiz 1 BIU di pusat Kota Bharu.
  • Picture of Lina Mohammad
    Lina Mohammad - 20 Apr, 17:02
    Saya sudah byk kali menghantar pertanyaan kepada pensyarah ttg forum 3 dan 4.Selain itu saya juga menunggu pensyarah pembimbing untuk memberi komen tentang RPH saya.Semua masalah tiada jawapan dari pensyarah atau admin. Jadi adakah kita perlu membuat rakaman video tu?Saya tanya pelajar lain pun mengalami masalah yg sama.Setengah kumpulan lain ada juga pensyarah komen,jadi dah tahu apa kelemahannya. Saya hantar RPH kepada pensyarah melalui emel sbb forum 4 dah tutup?Pensyarah pembimbing saya Dr Hairul.Adakah ahli group mengalami perkara yang sama?
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...76   ()