Skip site news

Site news

Picture of Azidah Abu Ziden
PERHATIAN UNTUK KOHORT 2
by Azidah Abu Ziden - Monday, 22 September 2014, 11:16 AM
 

KURSUS KAJIAN ILMIAH (KRL 3043) TIDAK DITAWARKAN KEPADA PELAJAR KOHORT 2 DI SEMUA PUSAT PEMBELAJARAN PADA SEMESTER INI DISEBABKAN PIHAK UPSI MENSYARATKAN PELAJAR HANYA BOLEH BERGRADUAT SETELAH MELALUI PEMBELAJARAN SELAMA 4 TAHUN (MINIMUM).

PIHAK KAMI MEMOHON MAAF ATAS SEGALA KESULITAN.

TERIMA KASIH.

 

Skip courses

Courses

Collapse all
Expand all

Skip Navigation

Jika anda mempunyai masalah untuk login sila emailkan maklumat anda kepada admin@ppgusm.com. Maklumat yang diperlukan adalah:

Nama:
Email:
No Matriks:
Kohort/ambilan:
Pengkhususan:
Pusat Pembalajaran:
Kursus yang diambil untuk semester semasa:

Jika anda telah ada akaun tetapi terlupa password, gunakan link ini

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 Today Thursday, 23 October 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Online usersSkip Comments

Comments

Comments

  • Picture of Raja Hassan Raja Ismail
    Raja Hassan Raja Ismail - 11 May, 13:52
    Mohon kuiz krl3033 dibuka untuk sehari lagi kerana internet dikawasan sy mengalami gangguan.trm kasih diatas keprihatinan pihak tuan.
  • Picture of Raja Hassan Raja Ismail
    Raja Hassan Raja Ismail - 11 May, 13:53
    dah beberapa hari mencuba tapi x dapat.
  • Picture of Heah Ling Hong
    Heah Ling Hong - 11 May, 23:45
    Mohon jasa baik Penyelaras KRL 3033 bagi membuka semula Kuiz 3 ini. Terima Kasih
  • Picture of Rohaya Anita Mohammed Rajamal
    Rohaya Anita Mohammed Rajamal - 12 May, 22:20
    Asslm. Saya jug mengalami masalah yang sama untuk mengisi borang penilaian iaitu soalan 10 hingga 16 tiada ruang untuk menanda jawapan.
  • Picture of Rosmawati Bt Sharif
    Rosmawati Bt Sharif - 13 May, 12:43
    salam... tahu tak macam mana saya nak dwnld bahan dari moodle... dah banyak kali saya cuba tapi tak boleh. saya boleh log in tapi setakat itu sahaja.. tolong saya
  • Picture of Kartini Suratman
    Kartini Suratman - 13 May, 23:14
    Saya mengalami masalah nak summit borang penilaian. Empat subjek hanya satu sahaja yang dapat di summit. Tiga subjek pula mengalami ketiadaan butang yang dapat saya tekan untuk menandakan setiap soalan. Harap mendapat perhatian pihak admin.
  • Picture of Noor Hashimah Bt Abdul Wahid
    Noor Hashimah Bt Abdul Wahid - 14 May, 10:05
    tukar windo 10... try..saya punya lektop dulu wind0 03 tkar 10 boleh dh.. try-
    to: Rosmawati
  • Picture of Salmiah A Chuchu
    Salmiah A Chuchu - 14 May, 10:11
    Borang Penlaian KRB3013 sahaja yang dapat saya submit yang 4 lagi x dapat kerana soalan 10- 16 tiada ruang untuk dinilai.
  • Picture of Zaleha Binti Hamid
    Zaleha Binti Hamid - 15 May, 23:58
    Salam. Admin, saya tak boleh jawab soalan 10 - 16 untuk Borang Penilaian Pengajaran Kursus kerana kotak jawapan tiada
  • Picture of Azzafrul Amin Amiruddin
    Azzafrul Amin Amiruddin - 16 May, 00:34
    ohon jasa bk pihk admin untuk membuk kuiz KRL 3033
  • Picture of Azzafrul Amin Amiruddin
    Azzafrul Amin Amiruddin - 16 May, 00:37
    Saya mengalami masalah untuk menjawab soalan 10 -16 borang penilaian kursus kerana kotak jawapan tidak dapat diisi. Mohon admin supaya ambil tindakan
  • Picture of Aloya Narawi
    Aloya Narawi - 16 May, 12:43
    Salam. Cgu azzafrul sya mngalami mslh yg sama pd mulanya.mbe cgu guna tablet sbbbtu xboleh.cuba gjna komputer .msti dpt punya.pngalmn sya isi guna tab xdpt kesan kotak jwpn.
    Moga dpt mmbntu.
  • Picture of Kartini Suratman
    Kartini Suratman - 16 May, 17:15
    salam.kepada cikgu2 yang mengalami masalah menjwb brg penilaian. Dulu mengunakan desk top tak jumpa button hari ini saya menggunakan samsung galaxy note senang je, semua button ada. jadi maslah saya dah selesai. cuba....cubalah dgn pelbgi komp yg ada diskitar cikgu. Insyaallah dapat.
  • Picture of Mohd Faizal Abdul Rani
    Mohd Faizal Abdul Rani - 17 May, 17:09
    Saya dapat submit Borang Penilaian...Mula2 mmg x boleh sbb dia kata ada soalan yg sy x jwb lagi padahal semua soalan sy dh jawab kecuali dua bahagian yang minta kita bt cadangan penambahbaikan tu yg sy x isi. tp lepas sy isi dua bahagian cadangan penambahbaikan tu, alhamdulillah Borang Penilaian berjaya di submit....try la cikgu2 kot2 boleh...
  • Picture of Norhaidah Musa
    Norhaidah Musa - 17 May, 21:04
    Salam admin ,boleh tolong buka kuiz krb 9 ka? saya terlepas kuiz krb 9
Page: ()   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 ...79   ()