Skip site news

Site news

Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
PEPERIKSAAN AKHIR PPGUSM SEMESTER I SIDANG AKADEMIK 2016/2017
by Nur Hanis Aliaa Azizi - Tuesday, 24 May 2016, 09:18 AM
 

Mohon perhatian kepada pelajar kohot 4, 5 dan pelajar mengulang. Sila rujuk jadual waktu peperiksaan akhir yang telah dikeluarkan di web PPGUSM

Sila klik di setiap pusat peperiksaan bagi semakan dan cetakan jadual peperiksaan:

Pulau Pinang

Kelantan

Sarawak

Sabah

Mohon pastikan kursus yang melibatkan peperiksaan dan hadir pada waktu yang telah ditetapkan di dalam jadual.

Slip peperiksaan akan dikeluarkan mulai minggu hadapan (24 Mei @ 25 Mei). Sila cetak slip tersebut untuk dibawa pada hari peperiksaan.

Sekian, terima kasih.

 

Skip courses

Courses

Collapse all
Expand all

Skip Navigation

Jika anda mempunyai masalah untuk login sila emailkan maklumat anda kepada erlikhairunnisa@yahoo.com. Maklumat yang diperlukan adalah:

Nama:
Email:
No Matriks:
Kohort/ambilan:
Pengkhususan:
Pusat Pembalajaran:
Kursus yang diambil untuk semester semasa:

Jika anda telah ada akaun tetapi terlupa password, gunakan link ini

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Today Sunday, 29 May 29 30 31     
Skip Online users

Online users

(last 5 minutes)
Skip Comments

Comments

Show comments
  • Picture of Musa Omar
    Musa Omar - 16 Mar, 14:45
    assalamualikum
    serbasalah pla ni..tentang. tarikh tarikh penghantaran tugasan. dalam moodle semua tarikh xdk update. Setakat ini hanya tugasan KAE3013 yang update
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 16 Mar, 15:40
    Musa Omar: Mohon berhubung dengan penyelaras kursus berkenaan kerja kursus mengulang. KRP3013 (Dr Shuki 046535188) KBK3073 (Dr Mohd Zuri 046535184) KRL3033 (Dr Fadzilah 046533239) dan KRL3043 (Dr Mohamad Zohir 046532988). Jika masih tak dapat hubungi mereka, boleh hubungi saya Hanis 046535485
  • Picture of Lesah Saidi
    Lesah Saidi - 17 Mar, 11:00
    salam..Pn. NurHanis sekali lagi ingin memaklumkan bahawa subjek ulangan KRL3033 masih belum dapat diakses dalam moodle saya..mohon bantuan..TQ.
  • Picture of Lesah Saidi
    Lesah Saidi - 17 Mar, 17:48
    Slm...alhamdulillah keputusan dah ada..Subjek KRL 3033 yang diulang sem lepas lulus..maknanya saya dah tak perlu mengulang semula..
  • Picture of Jackson Tandu
    Jackson Tandu - 19 Mar, 17:36
    Salam Dr.Azidah
    Saya, Jackson ak Tandu 730826-13-5599 PPGUSM 32228/12 PP KUCHING.
    Saya mengulang subjek BIL3023 untuk tugasan sahaja. Setakat ini saya belum mendapat apa2 pun tugasan@kuiz dalam moodle. Yand ada dalam moodle saya adalah rancangan pengajaran BIL3023 utk sesi 2013/2014.
    Mohon Bantuan. TQ
  • Picture of Fadly Abidin
    Fadly Abidin - 19 Mar, 19:51
    Macam mana ni?Tugasan,kuiz dan forum langsung tiada berita akan di update dalam moodle...bagaimana nak meluluskan diri mcm ni?
  • Picture of Musa Omar
    Musa Omar - 20 Mar, 20:05
    terima kasih cik Hanis kerana membantu
  • Picture of Ravi Varman Thaygarajan
    Ravi Varman Thaygarajan - 21 Mar, 02:04
    terima kasih Cik.Hanis atas bantuan...
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 21 Mar, 08:34
    Fadly Abidin : Mohon hubungi Dr Jamalsafri di talian 046533238 atau emel beliau jamalsafri@usm.my
  • Picture of Kalaichelvi Muniyandi
    Kalaichelvi Muniyandi - 25 Mar, 22:22
    Salam sejahtera Dr Azidah,saya ingin tahu tarikh akhir penghantaran tugasan MSL 3173 dan tarikh kuiz dibuka,terima kasih
  • Picture of Apzan Abdul Rahman
    Apzan Abdul Rahman - 28 Mar, 12:41
    Assalamualaikum. Mohon pencerahan mengapa saya tidak dapat melakukan post draf saya kepada Pensyarah pembimbing saya. dan sedangkan nama saya dalam group Prof. Mohd Zohir???
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 28 Mar, 14:26
    Apzan Abdul Rahman : Semua pelajar mengulang kursus KRL3043 di bawah penyeliaan penyelaras kursus iaitu PM Dr Mohamad Zohir. Mohon berhubung dengan beliau.
  • Picture of Syed Zariman Wan Bujang
    Syed Zariman Wan Bujang - 9 Apr, 11:47
    Asslm wbt .
    TERIMA KASIH Pn NuR HaniS & Cik Elly yang sangat prihatin dan sangat membantu.
    TAHNIAH!
    Anda memang ohsem & gorjes!
  • Picture of Fadly Abidin
    Fadly Abidin - 7 May, 08:20
    Bila slip exam untuk pelajar mengulang akan dikeluarkan???
  • Picture of Fadly Abidin
    Fadly Abidin - 24 May, 06:49
    Assalamualaikum...Mengapa saya tak dapat log in dalam slip peperiksaan? Lagi satu mengapa no angka giliran hanya ada 33005 - 33030 untuk BMK3043 ? sedangkan angka giliran saya 33213/13... mohon bantuan segera...terima kasih