Skip site news

Site news

Picture of Azidah Abu Ziden
SEMESTER KHAS 2015 (KURSUS MENGULANG)
by Azidah Abu Ziden - Monday, 27 July 2015, 02:12 PM
 

Kepada pelajar Kohort 3 dan Kohort 4,

Sila rujuk senarai nama di sini untuk pelajar yang mengulang pada semester khas kali ini. Anda perlu mengikut arahan dari Penyelaras Kursus untuk mengetahui tugasan/kuiz yang perlu dilakukan untuk semester khas ini.  Tugasan/kuiz perlu dihantar kepada Penyelaras Kursus sebelum 20 Ogos 2015.

SENARAI KURSUS MENGULANG YANG DITAWARKAN UTK SEMESTER KHAS 2014/2015

1

SRF3023 - Keelektrikan, Kemagnetan dan Gelombang

Dr. Mohd Norawi Ali

2

KRB3053 - Kaedah Pengajaran Bahasa Melayu Sekolah Rendah

Prof. Madya Dr. Rohizani Yaakub

3

BML3043 - Fonetik dan Fonologi Bahasa Melayu

Dr. Tajul Aripin Kassin

4

BML3053 - Morfologi Bahasa Melayu

Dr. Syed Zainal Ariff Syed Jamaluddin

5

BIL3013 - English Grammar

Prof. Madya Dr. Tan Kok Eng

6

KAB3043 - Pengajaran Literasi: Awal Membaca dan Menulis Bahasa Melayu

Prof. Madya Yahya Che Lah

7

MSL3123 - Kreativiti dan Ekspresi Seni

En Shahrul Anuar

8

MSD3103 - Studio Praktis Reka Bentuk

En Shahrul Anuar

9

MSL3113- Pengajaran Seni Tahap 2 Teori Seni

En Shahrul Anuar

10

MSH3103 - Membentuk dan Membuat Binaan

Dr. Azidah Abu Ziden

11

MSR3053 - Pengajaran Seni Tahap 1

En. Khairul Albar Masror

12

MSP3083 - Budaya dan Pemikiran Visual

Dr. Nor Zarifah Maliki

13

CMP2011 - Kokurikulum

Prof. Madya Dr. Abdul Rashid Mohamad

14

KPD3026 – Pengajaran, Teknologi Dan Penaksiran 2

Dr. Azidah Abu Ziden

15

KPD3016- Pengajaran, Teknologi dan Penaksiran

Dr. Azidah Abu Ziden

(Edited by Nur Hanis Aliaa Azizi - original submission Monday, 27 July 2015, 12:37 PM)

 

Skip courses

Courses


Skip Navigation

Jika anda mempunyai masalah untuk login sila emailkan maklumat anda kepada erlikhairunnisa@yahoo.com. Maklumat yang diperlukan adalah:

Nama:
Email:
No Matriks:
Kohort/ambilan:
Pengkhususan:
Pusat Pembalajaran:
Kursus yang diambil untuk semester semasa:

Jika anda telah ada akaun tetapi terlupa password, gunakan link ini

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 Today Saturday, 29 August 29
30 31      
Skip Online users

Online users

(last 5 minutes)
Skip Comments

Comments

Show comments
  • Picture of Mohd Razuki Daud
    Mohd Razuki Daud - 30 Jul, 08:03
    Assalamualaikum saya pelajar kohot 3 ppg 11364/12 saya dari matematik course.saya ingin tahu bilakah ulangan untuk subjek matematik akan di tawarkan. Sepatutnya disember ini say sudah tamat tetapi memandangkan ada 3 paper mat belum di ulang lagi.
  • Picture of Mohd Razuki Daud
    Mohd Razuki Daud - 30 Jul, 08:11
    Ass. Pn Nur Hanis saya peljar kohot 3 ppg 11364 dari matematik course, bilakah subjek mengulan matematik akan ditawarkan?
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 30 Jul, 12:16
    Mohd Razuki Daud: Bagi kursus yang tak ditawarkan lagi untuk ulangan buat masa ini akan ditawarkan pada semester akan datang yang akan dimaklumkan.
  • Picture of Zauyah Binti Omar
    Zauyah Binti Omar - 31 Jul, 16:44
    Saya Zauyah Omar, pelajar kohort 5 berharap dapat menyambung semula pengajian di USM. Sekarang sya sedang menunggu jawapan dari kpm.
  • Picture of Zuraidiah Mohd Zain
    Zuraidiah Mohd Zain - 4 Aug, 14:02
    saya zuraidiah bt mohd zain, saya nak tahu kursus yang kena mengulang
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 6 Aug, 10:39
    Zuraidiah Mohd Zain & Suziraazmawati Nor : Mohon semak di MyCourse anda. Kursus yang perlu mengulang telah didaftarkan.
  • Picture of A Khamidi Ag Alimat @ Amp Alimat
    A Khamidi Ag Alimat @ Amp Alimat - 10 Aug, 11:11
    ASSALAMUALAIKUM...
    saya A Khamidi Bin Ag Alimat PPG42584/12 ingin bertanya untuk kepastian mengenai tajuk kursus yang perlu saya ulang. apabila saya buka moodle tajuk kursu adalah MSR3053.
    yang menjadi kekeliruan saya adalah tugasan mana satu yang hendak saya buat? ikut tarikh yang ada semuanya sudah lupus dari tarikh hari ini. sebab ketika tarikh itu saya mempunyai kuliah yang sama bagi sem7.
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 11 Aug, 08:45
    A Khamidi Ag Alimat @Amp Alimat: Mohon berhubung dengan penye;aras kursus MSR3053 En Khairul Albar 0196651106 @ emel bariptb011@yahoo.com
  • Picture of Suziraazmawati  Nor
    Suziraazmawati Nor - 11 Aug, 13:08
    boleh saya dapatkan nom phone en shahrul anuar bagi course seni yang kena mengulang .MSL 3123
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 12 Aug, 08:41
    Suziraazmawati Nor: Sila berhubung dengan En Shahrul, emel: shahrul_anuar@usm.my atau hubungi beliau di talian 046534659
  • Picture of Zairul Irwadi Mahmood
    Zairul Irwadi Mahmood - 13 Aug, 10:20
    Konvo dah lebih dua bulan. Gambar konvo entah kemana. Bila call mcm-mcm alasan yang diberi. Dulu janji 1 bulan sahaja akan siap dipos.Ini sebagai peringatan untuk teman-teman. Janji terpedaya dengan janji Catalia Creative
  • Picture of Azidah Abu Ziden
    Azidah Abu Ziden - 17 Aug, 18:19
    Zairul Irwadi: Awak order gambar dgn siapa? kami tiada kena mengena dgn konvo, apa lagi gambar.. siapa dia Catalia Creative tu? di Penang ke di Tg Malim?
  • Picture of Pendi Mail
    Pendi Mail - 21 Aug, 21:27
    Assalamualaikum dr,
    Mengiku keputusan yg dipapakan, saya GAGAL kursus universiti, iaitu General Engish...Adakah saya perlu mengulang atau memang tidak akan berkonvokesyen?
  • Picture of Pendi Mail
    Pendi Mail - 22 Aug, 08:01
    Assalamualaikum...Mengikut keputusan yang dipaparkan, saya telah GAGAL kursus General English...Saya dah cuba buka My Course..tapi tak ada pun lagi mana-mana subjek tersenarai dalam tu...cuma ada Moodle 123 sahaja. Saya nak cari semula nama pensyarah yang terlibat pun tak dapat, so apa yang perlu saya lakukan...
  • Picture of Ahmad Arsad
    Ahmad Arsad - 29 Aug, 14:38
    assalam Cik Yusnani, di mana saya boleh dapat slip peperiksaan, jadual masa / tempat peperiksaan pada 5hb September ini, bagi pelajar mengulang. Harap ada pencerahan kerana tarikh sudah dekat.