Skip site news

Site news

Picture of Azidah Abu Ziden
SEMESTER KHAS 2015 (KURSUS MENGULANG)
by Azidah Abu Ziden - Monday, 27 July 2015, 02:12 PM
 

Kepada pelajar Kohort 3 dan Kohort 4,

Sila rujuk senarai nama di sini untuk pelajar yang mengulang pada semester khas kali ini. Anda perlu mengikut arahan dari Penyelaras Kursus untuk mengetahui tugasan/kuiz yang perlu dilakukan untuk semester khas ini.  Tugasan/kuiz perlu dihantar kepada Penyelaras Kursus sebelum 20 Ogos 2015.

SENARAI KURSUS MENGULANG YANG DITAWARKAN UTK SEMESTER KHAS 2014/2015

1

SRF3023 - Keelektrikan, Kemagnetan dan Gelombang

Dr. Mohd Norawi Ali

2

KRB3053 - Kaedah Pengajaran Bahasa Melayu Sekolah Rendah

Prof. Madya Dr. Rohizani Yaakub

3

BML3043 - Fonetik dan Fonologi Bahasa Melayu

Dr. Tajul Aripin Kassin

4

BML3053 - Morfologi Bahasa Melayu

Dr. Syed Zainal Ariff Syed Jamaluddin

5

BIL3013 - English Grammar

Prof. Madya Dr. Tan Kok Eng

6

KAB3043 - Pengajaran Literasi: Awal Membaca dan Menulis Bahasa Melayu

Prof. Madya Yahya Che Lah

7

MSL3123 - Kreativiti dan Ekspresi Seni

En Shahrul Anuar

8

MSD3103 - Studio Praktis Reka Bentuk

En Shahrul Anuar

9

MSL3113- Pengajaran Seni Tahap 2 Teori Seni

En Shahrul Anuar

10

MSH3103 - Membentuk dan Membuat Binaan

Dr. Azidah Abu Ziden

11

MSR3053 - Pengajaran Seni Tahap 1

En. Khairul Albar Masror

12

MSP3083 - Budaya dan Pemikiran Visual

Dr. Nor Zarifah Maliki

13

CMP2011 - Kokurikulum

Prof. Madya Dr. Abdul Rashid Mohamad

14

KPD3026 – Pengajaran, Teknologi Dan Penaksiran 2

Dr. Azidah Abu Ziden

15

KPD3016- Pengajaran, Teknologi dan Penaksiran

Dr. Azidah Abu Ziden

(Edited by Nur Hanis Aliaa Azizi - original submission Monday, 27 July 2015, 12:37 PM)

 

Skip courses

Courses


Skip Navigation

Jika anda mempunyai masalah untuk login sila emailkan maklumat anda kepada erlikhairunnisa@yahoo.com. Maklumat yang diperlukan adalah:

Nama:
Email:
No Matriks:
Kohort/ambilan:
Pengkhususan:
Pusat Pembalajaran:
Kursus yang diambil untuk semester semasa:

Jika anda telah ada akaun tetapi terlupa password, gunakan link ini

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
            1
2 Today Monday, 3 August 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Skip Online users

Online users

(last 5 minutes)
Skip Comments

Comments

Show comments
  • Picture of Muhamad Harzimie Zohar
    Muhamad Harzimie Zohar - 2 Jun, 23:12
    Masalah sekarang ni exam dah berlalu,tp keputusan belum di uploded pun lg dalam moodle??harap pihak admin ppg ambik perhatian.terima kasih.
  • faridah bolhi
    Faridah Bolhi - 3 Jun, 21:14
    Mohon pencerahan daripada pensyarah BIU berkaitan dengan markah Forum.Sesungguhnya saya amat tidak berpuas hati dengan markah yang diberikan sedangkan saya telah berusaha dengan sedaya upaya untuk membuat forum yang yang diarahkan dan memberi respon terhadap forum yang dinyatakan oleh rakan-rakan.Saya amat kecewa dengan markah forum yang diberikan oleh pensyarah BIU dan saya serta rakan-rakan pelajar yang lain mohon pertimbangan semula terhadap markah yang telah diberikan.Sekian.
  • Picture of Dunstan Gudan
    Dunstan Gudan - 5 Jun, 00:41
    Salam sejahtera,
    Proposal 35/40
    Kuiz 100 %
    Forum sangat aktif/isi bernas/komen.
    Persoalannya kenapa markah kerja kursus 39/60 ?
    Takkan markah kuiz & forum 4/20 ?
    Di manakah silapnya ? Mohon pencerahan untuk KRL3033.
    Sesungguhnya saya amat tidak berpuas hati. Sekali lagi mohon disemak semula.
    Terima kasih.
  • Picture of Nur Akmar Binti Ahmad Anuar
    Nur Akmar Binti Ahmad Anuar - 16 Jun, 11:57
    Nur Akmar Ahmad Anuar. Assalamualaikum. Saya dari Pulau Pinang. Saya telah sertai semua forum BIU. Markah cuma 4/15. Saya juga telah mengantar tugasan KRL melalui pos. Markah yang saya dapat 20/60. Adakah tugasan saya ditolak? Harap dapat penjelasan. Sekian. terima kasih.
  • Picture of Salbiah Tegak
    Salbiah Tegak - 27 Jul, 17:12
    Pn Nur Hanis. Saya pelajar yg mengulang. salbiah bt tegak- ppg/32492/12.Bagaimanakah kita mengetahui kursus yg perlu diulang iaitu tugasannya.
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 28 Jul, 09:05
    Salbiah Tegak: cikgu mengulang kursus MSL3123 - Kreativiti dan Ekspresi Seni. Sila berhubung dengan En Shahrul, emel: shahrul_anuar@usm.my @ hubungi beliau talian 246534659
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 28 Jul, 09:06
    Salbiah Tegak: 046534659
  • Picture of Rosman Aziz
    Rosman Aziz - 28 Jul, 22:48
    Pn. Nur Hanis, Saya pelajar yang mengulang. Saya ingin tahu subjek yang perlu diulang.
  • Mohamad Nazim Zahari
    Mohamad Nazim Zahari - 28 Jul, 23:54
    Pn.Nurhanis,saya mohamad nazim bin zahari pelajar mengulang MSR3053 Pengajaran seni tahap 1- bagaimana nak tahu tugasan yang perlu di hantar pada 20 ogos ini.tq
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 29 Jul, 08:08
    Rosman Aziz: Sila login ke Moodle dan rujuk MyCourse untuk melihat kursus yang didaftarkan untuk mengulang
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 29 Jul, 08:15
    Mohamad Nazim Zahari: Sila hubungi En Khairul Albar di talian 0196651106 @ emel bariptb011@yahoo.com
  • Picture of Mohd Razuki Daud
    Mohd Razuki Daud - 30 Jul, 08:03
    Assalamualaikum saya pelajar kohot 3 ppg 11364/12 saya dari matematik course.saya ingin tahu bilakah ulangan untuk subjek matematik akan di tawarkan. Sepatutnya disember ini say sudah tamat tetapi memandangkan ada 3 paper mat belum di ulang lagi.
  • Picture of Mohd Razuki Daud
    Mohd Razuki Daud - 30 Jul, 08:11
    Ass. Pn Nur Hanis saya peljar kohot 3 ppg 11364 dari matematik course, bilakah subjek mengulan matematik akan ditawarkan?
  • Picture of Nur Hanis Aliaa Azizi
    Nur Hanis Aliaa Azizi - 30 Jul, 12:16
    Mohd Razuki Daud: Bagi kursus yang tak ditawarkan lagi untuk ulangan buat masa ini akan ditawarkan pada semester akan datang yang akan dimaklumkan.
  • Picture of Zauyah Binti Omar
    Zauyah Binti Omar - 31 Jul, 16:44
    Saya Zauyah Omar, pelajar kohort 5 berharap dapat menyambung semula pengajian di USM. Sekarang sya sedang menunggu jawapan dari kpm.